Timmerwerken, gebinten en schrijnwerk

Timmerwerken

Ook voor verschillende timmerwerken kunt u bij ons terecht. Wij helpen u graag bij alle renovatieprojecten. Wij werken niet enkel aan het dak, maar ook aan andere onderdelen van uw woning. Aan de hand van duurzame materialen weet u zeker dat uw project van de hoogste kwaliteit is.

Gebinten

Een gebint is een houten draagconstructie die van oudsher wordt gebruikt in boerderijen. Deze vorm van bouwen heeft de tand des tijds overleefd en wordt nu vaak gebruikt voor een schuur, carports en andere projecten.

Schrijnwerk

Ook voor het fijnere houtwerk bent u bij ons aan het juiste adres. Bij schrijnwerk spreken we over het niet-constructieve houten materiaal zoals gevelbekleding, kroonlijsten, luiken, ramen etc.

De Dakcentrale heeft jarenlange ervaring en expertise opgebouwd om u van professioneel advies te voorzien. Neemt u gerust contact op via ons contactformulier of via 03 325 15 16  om te zien welke oplossing voor uw project geschikt is. U kan terecht bij ons voor al uw dakwerken in Deurne, Wijnegem, Wommelgem, Borsbeek, Merksem, Ekeren en Schoten.

Contacteer ons voor een gratis offerte.