Roofing

Roofing herstellen of vervangen

Roofing wordt het meest gebruikt als dakbedekking op platte of hellende daken. Het is belangrijk dat schade aan uw roofing tijdig hersteld wordt omdat een lek in uw dak ervoor kan zorgen dat u veel schade oploopt. Het is dus zeker aan te raden om contact op te nemen met een specialist zoals De Dakcentrale indien u denkt dat uw roofing toe is aan vernieuwing.

De Dakcentrale is gespecialiseerd in het aanleggen van nieuwe dakbekleding. Met meer dan 38 jaar ervaring mogen wij ons experts noemen op het vlak van dakrenovaties en dakconstructies. Aangezien wij enkel gaan voor kwaliteit en perfectie kunnen wij u met een gerust hart van een schriftelijke waarborg tot 12 jaar en een fabriekswaarborg tot 30 jaar voorzien.

Mogelijke schade roofing

Roofing vertoont scheuren
Beschadigde roofing vertoont vaak scheuren, hierdoor is uw roofing niet meer waterdicht en kan er vocht binnendringen in uw dakconstructie. Dit leidt op zijn beurt dan weer op schade aan de houtconstructie of de onderliggende beton

Roofing vertoont blazen
Indien er vocht of waterdamp onder de roofing zit, kan er een blaas ontstaan. Dit is vaak de eerste indicatie dat er een scheur in de roofing zal komen. Ook hier is het belangrijk dat u zo spoedig mogelijk contact opneemt met een specialist zoals De Dakcentrale.

De Dakcentrale heeft jarenlange ervaring en expertise opgebouwd om u van professioneel advies te voorzien. Neemt u gerust contact op via ons contactformulier of via 03 325 15 16  om te zien welke oplossing voor uw project geschikt is. U kan bij ons terecht voor al uw dakwerken in Deurne, Wijnegem, Wommelgem, Borsbeek, Merksem, Ekeren en Schoten.

Contacteer ons voor een gratis offerte.