PVC werken en dakgootoversteken

PVC Werken

Wij werken met een uitgebreide keuze aan modellen en uitvoeringen op het vlak van PVC constructies. De PVC die wij gebruiken is van eerste keus kwaliteit van Deceuninck waar ook ramen en deuren van worden gemaakt. Deze PVC zijn erg milieubewust doordat ze energiezuinig zijn. Dit betekent natuurlijk ook dat u dit gaat merken aan uw energie of gasrekening. Er zal minder warmte verloren gaan waardoor u minder zult moeten stoken.

Dakgoten

We zorgen voor een nauwkeurige dakafwerking met aandacht voor dakgoten en oversteken. De oversteken zijn de hellende dakranden die verder uitsteken dan de gevel. Verschillende materialen zijn mogelijk, de meest voorkomende zijn: PVC, vezelcementplaten (algemeen) of sidings. Mocht u in het ongewisse tasten wat betreft het materiaal, helpen wij u graag bij het maken van deze keuze. Door onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat het resultaat volledig aan uw wensen en budget voldoet.

De Dakcentrale heeft jarenlange ervaring en expertise opgebouwd om u van professioneel advies te voorzien. Neemt u gerust contact op via ons contactformulier of via 03 325 15 16  om te zien welke oplossing voor uw project geschikt is. U kan bij ons terecht voor al uw dakwerken in Deurne, Wijnegem, Wommelgem, Borsbeek, Merksem, Ekeren en Schoten.

Contacteer ons voor een gratis offerte.