Renovatie platte daken

Plat dak renoveren

Er is niets zo vervelend als schade aan uw plat dak. Indien dit wel het geval is, kunnen er meerdere ongemakken zich voordoen. Wacht dus niet te lang met het onderhouden of renoveren van uw plat dak. Wij van De Dakcentrale in Deurne zijn daar de ideale partner voor. Wij zorgen ervoor dat uw plat dak terug als nieuw is!

Met meer dan 38 jaar ervaring in de zone Antwerpen kunnen wij spreken van een echte expertise die we hebben opgebouwd als het gaat over renoveren van platte daken!

Mogelijke schade aan plat dak

Beschadigde roofing
Beschadigde roofing vertoont vaak scheuren, hierdoor is uw roofing niet meer waterdicht en kan er vocht binnendringen in uw dakconstructie. Dit leidt op zijn beurt dan weer op schade aan de houtconstructie of de onderliggende beton van het plat dak. Een andere veelvoorkomende beschadiging aan roofing zijn blazen die zich vormen. Indien er vocht of waterdamp onder de roofing van het plat dak zit, kan er een blaas ontstaan. Dit is vaak de eerste indicatie dat er een scheur in de roofing zal komen. Ook hier is het belangrijk dat u zo spoedig mogelijk contact opneemt met een specialist zoals De Dakcentrale.

Bolkoepels

U kan ook bij De Dakcentrale terecht voor de installatie van bolkoepels op uw plat dak. Dankzij deze aanpassing kan u van extra veel licht genieten in de kamers die zich recht onder het plat dak bevinden. Wij zorgen ervoor dat dit snel en professioneel wordt geïnstalleerd zodat u hier des te meer genot van heeft!

De Dakcentrale heeft jarenlange ervaring en expertise opgebouwd in het renoveren van platte daken zodat we van professioneel advies kunnen voorzien. Neemt u gerust contact op via ons contactformulier of via 03 325 15 16  om te zien welke oplossing geschikt is voor uw project. U kan bij ons terecht voor al uw dakwerken in Deurne, Wijnegem, Wommelgem, Borsbeek, Merksem, Ekeren en Schoten.

Contacteer ons voor een gratis offerte.