Overige diensten

Dakwerken-vloeren

Vloeren

Ook voor het leggen van een nieuwe vloer, herstellingen aan vloeren of een volledige vloerrenovatie kunt u bij ons terecht. Of het nu gaat over moederbalken, muurplaten, juffers, kepers, spanten of kruisgebintes. Wij helpen u graag bij uw project.

Gevelwerken

De Dakcentrale is ook gespecialiseerd in het professioneel bekleden en isoleren van gevels. Wij hebben ervaring met verschillende soorten gevelwerken en de mogelijkheden zijn dus ook eindeloos. Contacteer ons om te zien wat wij kunnen doen om uw gevel te renoveren of herstellen.

Dakwerken-gevelwerken
Dakwerken-schouwwerken

Schouwwerken

Schade aan uw schouw of schoorsteen is natuurlijk heel vervelend en dit wilt u natuurlijk zo snel mogelijk opgelost. Daarom werken wij snel, efficiënt en veilig aan uw project. Dankzij onze jarenlange ervaring is kwaliteit gegarandeerd.

Leidaken

Leidaken worden, omwille van hun uiterlijk, ook wel schubbendaken genoemd. Een leidak wordt opgebouwd door middel van leien die elkaar deels overlappen. Hierdoor beschermen ze u tegen iedere weersomstandigheid. Onze leidaken gaan tientallen jaren mee.

Dakwerken-leien
dakwerken-hoogwerker

Hoogwerken

Door middel van een hoogwerker zijn wij in staat om kwaliteit te leveren op een veilige manier. Wij bieden altijd de hoogwerker die het beste aansluit op uw wensen. Onze hoogwerkers worden minimaal één keer per jaar gekeurd door een deskundige firma. Neem contact met ons op om te zien wat wij voor uw project kunnen betekenen.

Contacteer ons voor een gratis offerte.