Over ons

De Dakcentrale is sinds 1980 een gevestigd waarde te Deurne, Antwerpen en is gespecialiseerd in alle dakwerken zoals dakrenovaties, dakisolatie, dakconstructies, dakwerken, daktimmerwerken en alle aanpassingswerken. Wij zijn een erkend geregistreerd aannemer met registratienummer 021511.

Met zijn meewerkende patroon J. Jondral & zoon en vakkundig personeel, krijgt u professioneel advies en worden alle werken volgens de regels van de kunst uitgevoerd. Met reeds meer dan 40 jaar ervaring in dakwerken en daktimmerwerken, staan wij garant voor een uitstekende service met Belgische en Duitse hoogwaardige materialen, met schriftelijke waarborg tot 12 jaar en tot 30 jaar fabriekswaarborg.

De activiteiten zijn uitgebreid, gaande van dakrenovaties & dakconstructies van platte daken, roofing plaatsen, herstellen of vervangen, pannendaken, leien daken, daktimmerwerken, alle dakisolatiewerken, PVC bekledingen, bolkoepels, dakramen en schouwwerken.

Bent u op zoek naar een specialist in dakrenovatie of dakwerken, dan bent u bij “De Dakcentrale” aan het juiste adres. Wij zijn vooral actief in Deurne, Wijnegem, Wommelgem, Borsbeek, Merksem, Ekeren en Schoten.

De Dakcentrale uit Deurne (Antwerpen), is een specialist in dakrenovatie en dakverbouwingswerken. Sinds 1980 zetten J. Jondral & zoon en deskundig personeel wij ons elke dag opnieuw in om tot een prachtig resultaat te komen.

U kunt er zeker van zijn dat De Dakcentrale als geregistreerd aannemer elk project professioneel en alleen met de beste materialen uitvoert.